Det er forståelig at det kan være vanskelig å forholde seg til treningssentrene når restriksjonene ofte endres og det er mange som har valgt å beholde hjemme treningen selv når treningssentrene har begynte å åpne igjen. Det finnes en haug av metoder og hjelpemidler som kan gjøre det lettere for deg å drive med hjemme trening.

I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til enkle og billige måter du kan forbedre hjemme treningen din på. Det skal være gøy å trene og det er viktig at du ikke setter deg mål som er for optimistiske, slik at du kun endre opp med å bli skuffet.

Hoppetau og god underholdning

Hoppetau er en super måte å både trene nedre del av kroppen, men også kondisjonen. Så lenge du ikke bor i en veldig lytt leilighet over noen som blir gale av hoppingen din, er det bare å kjøre på. Hoppetau er et billig hjelpemiddel og det kan passe perfekt inn i et treningsprogram. Det er en enkel måte å holde kondisjonen i gang og dersom du finner noe god underholdning samtidig, vil tiden gå fort.

God underholdning er generelt et godt tips når det kommer til trening. Dersom du går til innkjøp av et hoppetau, kan du plassere deg selv foran TV-en å hoppe til enten en god serie eller nyhetene. Podcast har også blitt et populært tilbehør til treningsøkten. De fleste podcaster kan du finne gratis i en app på telefonen din eller på Spotify. Her finnes det noe for alle og enhver så du bør finne noe som passer til deg. Ellers har Spotify en haug av gode treningslister dersom du foretrekker å høre på musikk.

Gode gratis apper

Dersom du er en av dem som synes det er vanskelig å legge bort kalkulator og bøker for å få tid til trening i hverdagen, er Seven en utrolig god app for å få deg i gang. Denne appen gir deg notifikasjoner når det er på tide å trykke inn en liten økt. Øktene varer i syv minutter, så her er ikke tid et problem. Det er nemlig bedre å få inn noen små økter her og der fremfor å ikke trene i det hele tatt.

Ellers finnes det en haug av gode apper for trening der ute. Bruk Strava om du er glad i løping, Yoga om du trenger yogainspirasjon eller skaff deg en app som teller skritt dersom du er glad i å gå på tur.