Kast loss, matros! Krigen til sjøs er i full sving, og her nytter det ikke å ligge på latsiden. Eller jo, det kan du faktisk – i World of Warships kan du nemlig delta i heftige sjøslag fra din egen sofa. Som navnet tilsier er det krigsskip som står i sentrum i dette spillet, der målet er å nedkjempe andre spilleres fartøy og vinne slaget. Handlingen i spillet er satt sånn cirka fra år 1900-1950, og du kan samle sammen en flåte av over 400 skip fra denne tidsperioden. Snik deg inn i striden med smarte, små skip som er vanskelige å oppdage, eller brøyt veien midt ut i ingenmannsland med digre krigsskip, om det er mer din stil.

Premissene i World of Warships er enkle nok, men det krever litt kløkt og taktikk for å bli en handlingskraftig kaptein. Spillet faller innenfor strategikategorien, og kan til dels sammenliknes med et slag sjakk på sjøen – bare med mye mer action så klart! Som kaptein er det din oppgave å finne den ideelle måten å slå fienden på, og her finnes det mange ulike framgangsmåter.

Alt fra uventede bakholdsangrep og utspekulerte angrep på flankene, til åpen konfrontasjon der man kriger front mot front med full kraft. I ditt arsenal har du en rekke skip tilgjengelig, og de faller innenfor fire hovedkategorier – Hangarskip der du kan ta i bruk bombefly, kolossale krigsskip, store og mindre kryssere som kan brukes i mange forskjellige situasjoner, samt smidige og snikende «destroyers».

Du spiller på lag med andre medspillere, som du blir tilfeldig plassert sammen med når spillet starter. Men, etter hvert som du har fått litt erfaring ved å spille minst fem matcher, går det også an å invitere venner å spille sammen med. Vær også obs på at du må sikte og skyte selv, så her er det et pluss å være skuddsikker. Bygg din flytende armé, still inn finsiktet og vis motstanderne hvem som er sjefen!

Spill gratis World of Warships

Det finnes masser av spill på nettet som er gratis å spille. Noen av dem er enkle og kan spilles igjennom på et par timer, mens andre er skikkelig forseggjorte, og det er egentlig ganske utrolig at spillene er gratis. Det finnes også andre typer spill på nett, som for eksempel på sport og casino, der man kan velge både å spille med lekepenger for moro skyld, eller ekte penger. Hvis du ønsker å lese mer om gratisspill på nett, og kanskje finne noen flere gode forslag, finner du både det og mer til på nettsiden free play.

Last ned nå

World of Warships er for tiden helt gratis å spille! Det gjør du enkelt ved å laste ned spillet. Når du følger lenken vil du se at det finnes litt forskjellige alternativer. Noen av pakkene koster penger, og de inneholder diverse ekstrautstyr og utvidelser, men du velger helt selv om du vil ha det. Trykk på «Exclusive Starter Pack» og last ned spillet via Steam, så er det bare å sette i gang!