De aller fleste har hørt om Noahs ark, i historien om hvordan han reddet familien sin og to av hver av dyrene på jorden fra en stor flod. Lost Ark bygger på noen av de samme premissene, og er et spill som har fått svært mye ros fra de som har prøvd det. I spillet legger du ut på en fantastisk reise, på leting etter den tapte Arken, gjennom en enorm verden. Her kan du utforske nye land, finne skatter og utstyr på veien, og ikke minst sloss mot både andre spillere og datastyrte monstre.

Lost Ark er et spill av typen action og eventyr, og klassifiseres som et MMORPG – massively multiplayer online role-playing game. Spill av denne typen har allerede vært i vinden en stund, men om du ikke er kjent med slike spill fra tidligere, innebærer det i prinsipp at du som spiller logger deg inn på en stor server, der du spiller med hundre- eller tusenvis av andre spillere. Spillets verden, eller kart, er åpent slik at du kan løpe fritt rundt, hvor du vil. Du styrer din egen karakter, og kjemper deg fram til våpen og utstyr på veien. Mye av spillingen går ut på å nedkjempe monstre eller andre spillere, der man sloss innenfor spillet gitte rammer. Karakteren du velger vil være av en bestemt klasse, som for eksempel Mage (trollmann) eller Warrior (kriger), og dette vil være med på å avgjøre hvilke attributter og ferdigheter karakteren din har.

Lost Ark har fått mye skryt for sitt vellagde kampsystem. Du definerer din egen kampstil gjennom karakteren du velger, og kan også tilpasse ferdigheter etter hvert som du får erfaringspoeng (XP). Når du er varm nok i trøya, er det bare å kaste seg ut i det og kjempe mot horder av fiender, feite bosser, og alle de andre mørke kreftene som også er på leting etter Arkens mystiske krefter. Lost Ark har hele sju unike kontinenter du kan utforske som spiller, der hver og en av dem vibrerer av liv og røre. Glem heller ikke å ta en kikk i havområdene mellom kontinentene, som også byr på en overraskelse eller to!

Lost Ark er for tiden bare utgitt for fullt i Korea, og er i open beta testing i den russiske regionen. Spillet planlegges å utgis for fullt i Europa og resten av verden den 31. mars, 2022.

Spill gratis

På internett finner du hauger av både gratisspill, og spill du kan bruke penger på. Noen spill er gratis å laste ned, men tilbyr salg inne i spillet av for eksempel bedre utstyr og våpen. Pengespill på sport og nettcasino har også blitt veldig populært de siste årene, og det kan du lese mer om på nettsiden free play.

Last ned nå

Lost Ark er dessverre ikke tilgjengelig i Norge helt ennå, men når det kommer kan du laste ned spillet fra denne lenken. Der kan du også lese mer om spillet, samt kommentarer fra andre spillere som har allerede har spilt.