[ivcs]
Type: article
Parent page: Mobilspill
[/ivcs]

Barnas favoritt

Mobilen er gjenstand for mange timer med teksting, surfing og ikke minst spilling. Spesielt for den yngre garde så er mobilen helt perfekt for spill. Der de ikke kan dra med seg spillkonsollen overalt, og når det ofte blir mye dødtid å slå ihjel, så er mobilen perfekt. Et av spillene barna liker å spille aller mest er Hill Climb Racing. I likhet med andre spill som baserer seg på motorer og fart, så er dette et meget gøy spill. Det handler derimot ikke kun om fart, og her gjelder det å holde tunga rett i munn. Dette er nemlig et ferdighetsspill uten like!

Kom deg til toppen!

Målet med spillet er å komme seg over hindrene med bilen sin. Disse hindrene kan vise seg å være skikkelig vanskelige å komme over. Bilen er ingen rakett, og den må manøvreres på de mest kompliserte måter over hindrene som står foran deg. Det er ingen enkel oppgave å få til dette. Mange vil nok argumentere for at dette spillet er på irritasjonsnivå med spill som Flappy Bird og lignende. Allikevel er det en fantastisk følelse når du endelig kommer deg til toppen og kan feire at du har fullført et nivå.

Perfekt for å slå dødtid

Spillet har i dag over 500 millioner nedlastinger, og det er ikke uten grunn. Der det finnes mange lignende spill, med både sykler, motorsykler og andre kjøretøy, så er denne versjonen desidert best. Det er fordi Hill Climb Racing har investert i de beste programmererne til å ta seg av den tekniske biten. For deg som spiller betyr det at bugger der du for eksempel sitter fast i et hinder eller ikke engang kan komme over et hinder er fjernet. Nyt en teknisk perle med artig grafikk og en god historie. Hill Climb Racing er det perfekte spillet for deg som leter etter et mobilspill som kan slå død litt tid.