[ivcs]
Type: article
Parent page: Gratis spill
[/ivcs]

Gratis strategispill

Age of War er et meget bra gratis spill over nett. Dette spillet ble skapt i 2d for mange år siden og var en populær farsott på den tiden. Den dag i dag er det fortsatt det eksakt samme spill, bare med oppdaterte verdener. Dette spillet er altså så simpelt at det er kjempegøy å benytte seg av. I Age of War kjemper du med nebb og klør mot en computer som til tider kan være veldig vanskelig å slå. Dette strategispillet er definitivt ikke for deg som frykter å tape!

 

Kjemp gjennom generasjoner

Age of War går ut på at du skal kjempe mot computeren på andre siden gjennom generasjoner. Dere beveger dere begge fremover i generasjoner ved å påføre motstanderen skade. I starten vil du kun ha tilgang på neandertalere og klubber. Deretter beveger du deg mot tider med katapulter og jernvåpen. Videre kommer du deg oppover og frem til nåtiden. Til slutt vil du være i en utopisk fremtid der våpnene er villere enn noensinne før. Det er nettopp denne utviklingen som er så gøy, men også så utfordrende med Age of War. Fra klubber til lasere, så tar dette spillet deg også med på verdenshistorien på en artig og engasjerende måte.

Vær forutsigbar og smart

Spillet er et klassisk strategispill. Du kan ved start velge mellom 3 vanskelighetsgrader. Det anbefales her å velge medium selv om du skulle være en komplett nybegynner. Dette er fordi spillene generelt tar ganske lang tid å fullføre, og det er kjedelig om du sitter fast i et meget enkelt eller altfor vanskelig spill over lang tid. Et godt tips er å tenke strategisk også. Spar på pengene slik at du kan kjøpe godt utstyr som knuser din fiende. Vær også forutsigbar til hva som kan komme. Uansett, du vil elske Age of War fordi det er en perle av et gratis spill!