Pang, pang! For deg som liker intensiv action med høy puls, kan Rogue Company være midt i blinken. Spillet betegnes som et taktisk skytespill, der du ser karakteren din bakfra i tredjeperson. Som spiller tar du rollen som en agent i det beryktede Rouge-kompaniet og tar i bruk kraftige skytevåpen, høyteknologiske duppedipper og diverse spesialferdigheter for å nedkjempe fiendene. Du kan spille varierte kamper i enten 2v2, 4v4, eller 6v6 modus, og spillet er for tiden helt gratis. Velg din favorittkarakter, godta ditt neste oppdrag, lad børsa og kast deg ut i din første match i dag!

Rogue Company følger mange av de typiske tropene for både første- og tredjeperson-shooters, og har mange likhetstrekk med kjente titler som Fortnite, Overwatch og Apex Legends. Før hver match må du velge en karakter å spille som, kalt Rogues, og denne karakteren er tildelt en spesiell rolle på laget. For eksempel har du snikskyttere, nærkampspesialister, forsvarere, med mer. Hver match foregår over flere runder, der hver runde starter med at alle spillerne hopper ut av et fly i fallskjerm, og deretter lander på slagmarken. Objektivene i rundene varierer, men i hovedsak går det ut på å skyte motstanderne, som seg her og bør. Mens du spiller mottar du også penger inne i spillet, og disse pengene kan brukes til å kjøpe og oppgradere våpen og utstyr mellom hver runde.

Du kan spille tre ulike spillmoduser – den vanligste kalles Extraction, der man spiller fire mot fire, og det angripende lagets oppgave er å hacke et bestemt objektiv, mens det forsvarende laget skal forsøke å eliminere alle angriperne. Strikeout er en annen variasjon, der spillere har mulighet til å komme tilbake til liv etter de har blitt drept. Man vinner ved å skyte ned fienden helt til de ikke har flere «re-spawns» igjen. I spillmodusen kalt Demolition, spiller man også fire mot fire, men her er målet å plante en bombe som skal sprenges innen en tidsfrist. For deg som foretrekker en litt roligere spillmodus, har også varianten kalt Wingman blitt lagt til, der man spiller to mot to, på lag med bare en annen person.

Spill gratis

Det bugner av gode underholdningsmuligheter på internett. Noen spill er helt gratis å spille, mens andre spill koster penger. I mange tilfeller finnes det både gratis- og pengeversjoner av spill, som for eksempel hos online casinoer. Hvis du vil lese mer om spill og underholdning på nett, finner du mye bra info på nettstedet free play. Kanskje finner du inspirasjon til å lete opp spillet som passer best for akkurat deg!

Last ned nå

Rogue Company kan du spille helt kostnadsfritt ved å laste ned spillet via Steam. Dette er et skikkelig forseggjort og vellaget spill, så det er et veldig godt tilbud at man kan spille det helt gratis! Fordi konkurransen om å hente inn spillere har blitt så stor i senere tid, er det mange spillutgivere som velger å gi ut spillene sine gratis, og det gagner jo oss veldig som forbrukere.