[ivcs]
Type: article
Parent page: Mobilspill
[/ivcs]

Umulig å unngå

Når en skal snakke om mobilspill, så er det helt umulig å unngå Pokemon Go. Spillet som baserer seg på farsotten fra tidlig på 2000-tallet tok virkelig tak i det norske samfunnet, og det har enda ikke sluppet tak. Pokemon er kanskje en av vår popkultur sin aller største suksesser, og det ble bevist gjennom dette spillet også. Det som kanskje derimot var aller mest nevneverdig med lanseringen av Pokemon Go var hvor mange det fikk opp av sofaen og ut av hjemmet. Siden spillet i sin natur krever at mennesker kommer seg utafor døra, så hadde Pokemon Go som mobilspill en ganske så interessant effekt på samfunnet.

Vi elsker å konkurrere

Spillet baserer seg på at du skal fange Pokemon for deretter å slå andre Pokemon med disse. Enten du møter på ville Pokemon mens du er ute og går, eller kjemper i en kamp mot en annen spiller, så gjelder det å ha de beste Pokemon tilgjengelig. Dessuten, skal du fange andre Pokemon, så er det essensielt å ha gode nok baller i bakhånd. Det er rett og slett mye å tenke på når du spiller dette spillet, og nettopp derfor er det blitt et populært spill. Folk elsker å konkurrere, og Pokemon Go er et godt bevis på nettopp dette.

Over 100 millioner nedlastinger

Pokemon Go kobler seg opp mot din telefon og fanger din GPS posisjon. Her kan du se hvor Pokemon skjuler seg i ditt nærområde. Det betyr ofte lengre gåturer, og mange fabler om hvor de beste Pokemon egentlig skjuler seg. Mange sitter på god informasjon her, så kanskje kan nettet være lurt å søke rundt på angående dette. Med over 100 millioner nedlastinger så er det ingen tvil om at dette spillet har engasjert folk. Vi husker alle at vi så folk løpe rundt med mobilen i hånda. Det er ingen grunn til at du ikke kan gjøre det samme snart!