Det hele startet i en galakse langt, langt borte, for ganske lenge siden … men Star Wars er stadig like populært og aktuelt i dag! I The Old Republic velger du din egen skjebne, og valgene du tar kan få konsekvenser for hvordan historien utspiller seg. Spillet er et gratis nettbasert rollespill, der du kan spille som blant annet jedi, sith, dusørjeger, eller mange andre av de velkjente klassene. Handlingen er imidlertid satt over 3000 år før tidsperioden de klassiske filmene befinner seg i, så spenn deg fast for et helt nytt eventyr med ferske karakterer! Men så lenge vi snakker om Star Wars, vil et avgjørende element alltid være i fokus: nemlig hvilken side du velger – den mørke eller lyse siden av the Force?

The Old Republic er altså satt i Star Wars-universet, men byr på helt nye inntrykk. Du kan velge mellom mange ulike klasser å spille som, der hver av dem har unik handling og historie. Dette innebærer også «side quests», eller sideoppdrag på godt norsk. Du velger selv hva du vil svare når du er i dialog med andre karakterer, og kan likeså velge om du vil være ond, snill, eller kanskje noe midt imellom. Hovedklassene du kan velge mellom er som seg hør og bør Republic eller The Empire, og under disse finner du fire underklasser i hver faksjon. I tillegg er det også mulig å låse opp fire ekstra klasser på hver side, for 16 totalt. Da hver av disse klassene har sine egne særpreg og spesialfunksjoner, finnes det med andre ord tonnevis av underholdning og utfordringer å bryne seg på.

Spillet byr på alle de tradisjonelle godene som MMO-spill (massively multiplayer online) normalt kommer med, i likhet med for eksempel verdensberømte World of Warcraft. Du kan spille på egenhånd, sammen med andre, mot andre, og kan delta i det som kalles Operations – planlagte raids der man samarbeider om å utføre oppdrag. Eller hva med å ta en tur innom auksjonshuset og selge eller kjøpe utstyr? Da spillet også har stort fokus på den historiedrevne biten, kan du fortape deg i time etter time med utforsking og nye inntrykk – noe som skal ha mye av takken for at The Old Republic fortsatt spilles av så mange i dag, ti år etter det ble utgitt.

Spill gratis

Hvis du ønsker å utforske flere godbiter som Star Wars: The Old Republic, finner du både det og mer til på nettsiden free play. Det finnes utallige kilder til gratis underholdning på nettet, bare man vet hvor man skal lete. Hvis pengespill er mer din stil, har vi også guider til online casino og sportsbetting på nett.

Last ned nå

Det er laget mange Star Wars-spill opp gjennom tidene, men ikke mange av dem er helt gratis å spille! Du kan laste ned spillet helt kostnadsfritt. Om du ønsker tilleggspakker og ekspansjoner går det an å betale for det, det er dog ikke nødvendig for å spille. Følg lenken for å laste ned spillet via Steam.