Livet i eksil er ingen dans på roser! I dette spillet befinner du deg på det mørke kontinentet Wraeclast, der du må krige for hver lille bit av makt du opptjener deg. Men alt du kjemper og sliter for har et endelig mål – hevne deg på dem som gjorde deg urett. Handlingen er satt i en mørk fantasiverden, på et kontinent der mange eldgamle guder rår. Du kan velge blant sju forskjellige klasser å spille som, deriblant Marauder, Duelist, Witch og Ranger, med flere. Hver av klassene har spesifikke styrker og svakheter. Som spiller legger du ut på en hasardiøs reise, der du skal kjempe deg tilbake til Oriath – øynasjonen du opprinnelig kom fra. Veien tilbake er dog ikke enkel, for i din vei står ikke bare de gamle gudene, men et utall ondskapsfulle skapninger, og ingen av dem vil deg godt. Her kan vi garantere at ingenting kommer gratis – bortsett fra selve spillet da, så klart.

Når du har valgt deg en karakter, spilles Path of Exile sett ovenfra i tredjeperson. Mye av handlingen foregår utendørs over store områder, og til dels inne i huler, ruiner og gamle borger. En stor del av din jobb er å nedkjempe monstre av ymse slag, samtidig som du utfører oppdrag du får underveis. Disse oppdragene, eller quests, får du tildelt av datastyrte karakterer rundt om i Wraeclast. Når du klarer oppdragene mottar du erfaringspoeng, eller XP, i tillegg til diverse våpen og utstyr. Kvaliteten på utstyret du kan få varierer, og noen våpen passer for eksempel bedre til en av de sju klassene enn de andre. Dette gjør at du finner mye av spillgleden i å finne det beste utstyret, og det som passer best til akkurat din karakter.

Path of Exile spiller du enten alene, eller sammen med andre, fra to til seks spillere. Det gir spillet en fin dynamikk, der du kan velge å bruke timevis på å utforske kartet på egenhånd, eller slå deg sammen med andre for å utføre større oppdrag. Det finnes nesten uendelig med ferdighetskombinasjoner du kan velge for din karakter, som gjør at spillet har massivt potensial for å spilles gjennom flere ganger. Det er ikke uten grunn at spillet ble valgt til game of the year når det kom ut i 2013!

Spill gratis

Spill kan by på herlig underholdning, og i vår tid finnes det massevis av gratisspill å finne på internett. På nettsiden free play kan du lese mer om bortgjemte godbiter, og få gode ideer til spill du kan prøve. Det finnes også andre typer spill, som for eksempel online casino og betting på sport, der du kan velge å spille med lekepenger penger, eller ekte penger.

Last ned nå

Path of Exile kan du spille gratis ved å laste ned spillet helt kostnadsfritt. Det finnes til og med flere ekspansjoner og tilleggspakker som har blitt lagt til siden spillet kom ut i 2013, og disse får du også gratis! Spillet er tilgjengelig for både PC, Playstation, Xbox og Mac.