[ivcs]
Type: article
Parent page: Populære spill
[/ivcs]

En overraskende ener

Som om det skulle vært en norrøn saga, så bredte Candy Crush Saga seg innover Norge som en ekstrem trend fra første stund. Ingen hadde trodd at et så simpelt spill noensinne skulle få det fotfeste som det faktisk fikk her til lands. Candy Crush Saga er i dag det mest nedlastede spillet på mobil, og det har i skrivende stund over 500 millioner nedlastninger. Glem spill som FIFA, GTA og Fortnite. Det er dette spillet som er mest populært her i verden. Gaming blir ofte assosiert med spillkonsoller som kjører store spill, men det er nok her på mobilene, hvor mesteparten av tiden konsumeres.

 

 

Nærmest uendelig spill

Candy Crush Saga er som sagt et meget enkelt spill. Her er rett og slett alt du skal gjøre å knuse godteri ved å kombinere 3 av samme sort på rad. Mens du beveger deg gjennom nivåene, så blir det derimot litt mer komplisert. Etterhvert vil gele, hindre og andre funksjoner gjøre spillet mye mer komplisert. Spillet er delt inn i nivåer og episoder, og i skrivende stund finnes det 3175 nivåer fordelt på 213 episoder. De aller fleste kommer seg bare til nivå 200, men det er altså nesten 3000 nivåer til å spille på. Dette poengterer hvor avhengighetsskapende spillet kan bli, fordi det nærmest er helt umulig å bli ferdig.

Passer for alle

I tillegg til sitt evigvarende liv, så tilbyr Candy Crush Saga et ganske så unikt produkt. Dette er enkelt og avslappende spill som alle mennesker kan nyte. Det har ikke noe å si hvilken bakgrunn du har, og spillet er også tilpasset alle aldre. Det er nettopp derfor det har fått så stor medgang. Dessuten er det perfekt til å slå dødtid, det være seg på bussen, i timen eller kanskje til og med mens du er på jobb. Pass deg, for dette spillet er ikke populært uten grunn, det kan bli veldig avhengighetsskapende.