[ivcs]
Type: article
Parent page: Gratis spill
[/ivcs]

Hva er Escape Rooms?

Fra USA kom konseptet rundt escape rooms, eller rømningsrom. Her var ideen at individene inne i rommet skulle finne hint som gjorde at de kunne komme seg ut av rommet. Dette ble fort en meget populær aktivitet for vennegjenger i helgene. Dersom du derimot bor på et sted som ikke har den ekte versjonen, så skal du ikke bekymre deg. The Great Escape er gratis spill på nett som gir deg akkurat den samme opplevelsen. Nyt spenningen med å bryte deg ut av rom etter rom. Dette er en virkelig utfordring, og her kreves det sannelig et par kloke hoder for å komme seg ut.

Hjernetrim på sitt beste

Selv om hvert rom er annerledes, og det noen ganger til og med er flere rom, så handler spillet generelt sett om at du skal finne ledetråder og koble disse opp mot hverandre. Det kan være gåter, nøkler, safer, dører og en rekke andre faktorer som du er nødt til å se sammenhengen mellom. Dermed er ikke dette bare et underholdende spill med mye spenning, men du finner også en god del hjernetrim her. Spillet er altså ganske så utfordrende, så dersom du liker denne typen spill, så er det helt perfekt for deg.

Et bredt utvalg rom

De forskjellige rommene er i dette spillet relatert til et hus, men det slippes ofte oppdateringer på denne typen spill som kan føre deg langt utenfor huset. Uansett så får du her soverom, stue, bad og kjøkken for å nevne et par rom. Kanskje skjuler det seg noe under sengen? Hva er notat på badevasken egentlig til? Og hvordan i huleste skal du finne ledetråder når kjøkkenet ditt har hundrevis av kriker og kroker? Vær oppmerksom og jobb deg fremover steg for steg. The Great Escape er uten tvil et av de beste gratis spillene der ute, og du vil elske det!